ما را دنبال کنید

جستجوگر

موضوعات

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 66
  • کل نظرات : 0
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 56
  • بازديد ديروز : 6
  • بازديد کننده امروز : 21
  • بازديد کننده ديروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 0
  • بازديد هفته : 131
  • بازديد ماه : 306
  • بازديد سال : 1,429
  • بازديد کلي : 7,990
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.135.221.17
  • مرورگر : Safari 5.1
  • سيستم عامل :

شرایط پس از کاشت ایمپلنت دندان
 


اگر قصد دارید ایمپلنت دندان بکارید، حتماً پیش ‌از این با مزیت‌های فراوان ایمپلنت آشنا شده ‌اید و می‌دانید فواید مهم آن ارزش تحمل اندکی سختی جراحی کاشت ایمپلنت را دارد. با این حال اگر بدانید دقیقاً پس از عمل کاشت ایمپلنت چه شرایطی خواهید داشت و چگونه باید با آن کنار بیایید، اضطراب تان کاهش یافته و راحت‌تر می‌توانید همکاری کرده و دوره بهبودی را پشت سر بگذارید. نرخ موفقیت کاشت ایمپلنت بسیار بالا است و احتمال عدم موفقیت آن بسیار کم است بنابراین نگرانی از بابت عوارض جدی کاشت ایمپلنت نداشته باشید. اما تقریباً همه بیماران باید انتظار تجربه عوارض خفیف پس از عمل را داشته باشند. بلافاصله پس از عمل بافت‌ها شروع به التیام کرده و فرآیند بهبودی شروع می‌شود.
 
 
عوارض کوتاه مدت بلافاصله پس از عمل کاشت ایمپلنت:
پس از اتمام جراحی کاشت ایمپلنت، احتمالاً هنوز کمی تاثیر بی حسی در دهان شما وجود دارد. برخی از بیماران ممکن است کمی احساس و حالت تهوع یا سبکی سر داشته باشند یا احساس خواب ‌آلودگی کنند. به همین علت از بیمار خواسته می‌شود رانندگی نکند و از کسی بخواهد او را به منزل برساند تا استراحت کند. حتماً داروهایی که برایتان تجویز شده است را مصرف کنید. معمولاً داروهای مسکن برای کاهش ناراحتی و درد تجویز می‌شود چرا که تاثیر بی حسی برطرف شده و کم کم احساس درد می‌کنید. ممکن است برخی افراد وسوسه شوند مسکن استفاده نکنند اما حداقل در چند روز اول باید مسکن بخورید. در چند ساعت اول پس از جراحی، ممکن است خونریزی خفیفی از محل کاشت ایمپلنت و برش جراحی داشته باشید. با فشار ملایم برای گاز استریل روی محل جراحی می‌توانید خونریزی را متوقف کنید. معمولاً تا پایان روز به طور کامل برطرف می‌شود.
 
 
عوارض کوتاه مدت هفته اول پس از عمل کاشت ایمپلنت:
برخی از عوارض جراحی، ظرف چند روز اول پس از عمل مشخص می‌شوند و تا روز سوم تشدید شده و پس از آن فروکش می‌کنند. نگران این عوارض نباشید چرا که پس از جراحی دهان تجربه این عوارض کاملاً طبیعی است.
درد: احتمالاً کمی درد فک و لثه تجربه می‌کنید چرا که بافت‌ها صدمه دیده و تلاش می‌کنند در پیرامون ایمپلنت التیام یابد. همان ‌طور که پیش‌تر گفته شد این ناراحتی را می‌توانید با مسکن کنترل کنید. پس از مدتی که شدت درد کاهش یافت می‌توانید از مسکن های ضعیف‌تر مانند ایبوپروفن، آسپیرین یا استامینوفن استفاده کنید.

منبع: وبسایت دکتر سجودی

کاشت ایمپلنت دندان در افرادی که دندان قروچه دارند

در صورتی که دندان قروچه داشته باشید یا دائماً دندان‌های خود را به هم فشار می‌دهید، با گذر سال‌ها به تدریج گرفتار مشکلات دندانی می‌شوید. فشار دادن و ساییدن دندان‌ها باعث می‌شود دندان‌ها به‌ مرور کوتاه شده و دچار حساسیت دندان شوید. همچنین تعادل بایت به هم خورده و تماس دندان‌ها با یکدیگر ناهماهنگ می‌شود.
 
این وضعیت باعث سردرد، درد شدید فک و مشکلات دیگر دهان و دندان می‌شود. همچنین ساییدن و فشار دادن دندان‌ها باعث تغییر رنگ و بدشکلی دندان می‌شود. در این موارد احتمالاً می‌توان با روکش کردن مشکل را حل کرد. یکی دیگر از مشکلاتی که افراد گرفتار دندان قروچه، تجربه می‌کنند، کاشت دندان و از بین رفتن پروتز است.
 
افرادی که مشکل دندان قروچه دارند اگر بخواهند جای خالی دندان خود را پر کنند با مشکلات متعددی مواجه می‌شوند چرا که دندان قروچه فشار زیادی بر پروتز مصنوعی داخل دهان وارد می‌کند و به آن صدمه می‌زند. این موضوع در مورد ایمپلنت دندان نیز صدق می‌کند و احتمال عدم موفقیت آن را افزایش می‌دهد.
 
 
 
 
دندان قروچه چیست؟
دندان قروچه عادت غیر اختیاری است که در آن فرد در هنگام خواب دندان‌های خود را به هم ساییده و یا فکها محکم را به هم فشار می‌دهد. این عادت باعث می‌شود دندان‌ها فشار بیش از حد توان خود را متحمل شده و مستعد ترک خوردن، لب پر شدن و یا شکستگی شوند. همچنین دندان‌ها ساییده شده و کوتاه می‌شوند (شکل بالا) به طوری که در برخی موارد بخش مرکزی دندان که حاوی رگهای خونی و عصب ها است و به آن پالپ گفته می‌شود، نمایان می‌شود.
 
 
 
 
اگر چه خود پایه تیتانیومی ایمپلنت دندان بسیار محکم و مقاوم و بادوام است، اما دندان قروچه می‌تواند آسیب جدی به بخش‌های دیگر ایمپلنت از جمله روکش و اباتمنت وارد نماید. در عمل جراحی کاشت ایمپلنت دندان، یک پایه تیتانیومی شبیه پیچ در داخل استخوان فک جایگذاری می‌شود تا به عنوان ریشه دندان مصنوعی عمل کند. 
 
پس از این که استخوان فک به پایه ایمپلنت جوش خورد (فرایندی که چند ماه زمان می‌برد) می‌توان اباتمنت و سپس دندان مصنوعی (بریج یا روکش) بر روی ایمپلنت نصب کرد. در چند ماهی که منتظر جوش خوردن استخوان فک به ایمپلنت هستید می‌توانید با پروتز موقتی جای خالی دندان را پر کنید اما نمی‌توانید با آن غذا بجوید.
 
ایمپلنت زیبایی و عملکرد دندان طبیعی را دارد و بسیار موفق عمل می‌کند اما هیچ درمانی را نباید بدون احتمال بروز عوارض یا پیامدها متصور شوید. عوارض کاشت ایمپلنت ممکن است در حین عمل جراحی و یا پس از آن بروز نماید. یکی از عواملی که احتمال عدم موفقیت ایمپلنت را افزایش می‌دهد عادات دهانی نامناسب مانند دندان قروچه است.  
 

 

بهترین مارک یا برند ایمپلنت دندان مارکی است که اجزای ایمپلنت آن از بهترین کیفیت موجود در بازار برخوردار باشد و ماندگاری آن نیز بالا بالا باشد. در واقع برای بیش از 30 سال در داخل استخوان فک باقی بماند.

 

متخصص ایمپلنت

 

برای انتخاب بهترین برند ایمپلنت دندان باید به جنس اجزای آن دقت کرد و بهترین آن را انتخاب کرد تا کاشت، با بالاترین موفقیت لازم  صورت پذیرد. ضمانت نامه رسمی شرکت سازنده  که به صورت مکتوب به بیمار ارایه می شود نگرانی بیمار را برطرف خواهد کرد. لازم به توضیح می باشد، ضمانت و گارانتی تمامی قطعات در مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر سجودی مادام العمر بوده و در تمامی سال های بعد از کاشت، پاسخگوی بیماران گرامی می باشیم.
 
 

بی تردید و با پیشرفت تکنولوژی، و خصوصا توسعه حوزه دیجیتال در قرن بیست و یکم جایگاه ممتازی در تمام دنیا پیدا کرده است. رشته دندانپزشکی نیز از این قاعده مستثنی نیست، به طوریکه یکی از رشته ها و حوزه هایی که رشته دندانپزشکی در کشورهای پیشرفته تدریس می شود دندانپزشکی نوین یا دیجیتال می باشد.

دندانپزشکی دیجیتال در زمینه های گوناگون دندانپزشکی از جمله تشخیص، طرح درمان، زیبایی، ایمپلنت دندان و بازسازی های فکی – صورتی نیز ورود پیدا کرده است و در اینجا سعی می کنیم در مورد کاربرد ایمپلنت دندان دیجیتال صحبت کنیم.
با کمک فن آوری دیجیتال و به منظور کاهش خطرات احتمالی در شیوه های  گذشته، می توان سرعت بیشتر، دقت بالاتر، کیفیت به مراتب بهتر و زیبایی در خلق درمان های بهتر برای بیماران عزیز صورت می پذیرد.
به همین منظور مرکز تخصصی ایمپلنت و زیبایی دکتر سجودی نیز همگام با پیشرفت های تکنولوژی دیجیتال از این فن آوری در درمان های زیبایی و ایمپلنت دندان بهره خواهد برد و به ارائه بهترین خدمات با بالاترین کیفیت در عین دقت بالا خواهد پرداخت.
در ایمپلنت دیجیتال، یک تمپلیت یا راهنمای جراحی توسط دستگاه های بسیار دقیق ساخته می شود.
با کمک راهنمای جراحی، تشخیص و طرح درمان و نیز عمل کاشت  در زمان بسیار کوتاهی و با دقت بالایی انجام می شود.
با کمک راهنمای جراحی  از ابتدای جراحی ایمپلنت، می توان، اباتمنت بیمار را تحویل داد و جایگذاری نمود. جایگزینی اباتمنت باعث فرم گرفتن لثه به صورت کامل  می شود و تطابق بیولوژیکی عالی لثه با اباتمنت به وجود می آید.

 از مهمترین و بیشترین سوالات مراجعه کنندگان ایمپلنت این است که بهترین متخصص ایمپلنت در ایران و تهران کجاست یا بهترین متخصص ایمپلنت چه شخصی است. به کمک این مقاله شما می توانید سوال فوق را به راحتی جواب دهید و خودتان بهترین گزینه برای انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت باشید.


ادامه مطلب

 ایمپلنت چیست؟

اگر فردی دندان خود را از دست بدهد ایمپلنت یا فیکسچر در اندازه همان ریشه به جای آن قرار داده می شود. فیکسچرها قطعاتی در اندازه دندان طبیعی می باشند.  فیکسچر ها توسط ابزار بسیار دقیقی کنترل می گردند و توسط دستگاه های بسیار دقیق ساخته می شود.

ماده ای که در ساخت ایمپلنت دندان استفاده می شود، تیتانیوم است که در واقع فلزی با کیفیت خوب محسوب می شود. این قطعات از جنس تیتانیوم هستند که دارای تطابق بیولوژیک با بدن می باشند و هیچگونه واکنش آلرژیک با بدن ندارند. تیتانیوم باعث ایجاد یک لایه محافظ در برابر خوردگی و تحلیل بر روی سطح خود می شود. خاصیت غیر مغناطیسی بودن آن و مقاومت در برابر اکسیژن و ترکیبات اسید و نمک شرایط لازم را برای استفاده از آن در ساختار استخوان فراهم می کند.
به دلیل خصوصیات ذکرشده ، هنگامی که فیکسچر در فک بیمار قرار بگیرد، یک جسم خارجی به شمار نمی رود و با قرارگرفتن در فک بیمار با آن سازگار می شود. قطعه فیکسچر باعث رشد استخوان های کنار دندان هم می شود و از تحلیل استخوان فک جلوگیری به عمل می آورد.


ادامه مطلب

درباره ما

هزار باید و نباید دندانپزشکی
اطلاعات مفید دندانپزشکی ، ایمپلنت دندان - لمینت دندان - جراحی لثه عصب کشی دندان - ترمیم دندان - لیزر در دندانپزشکی